Kleine tattoo

De kleine tatoeage zien we de laatste jaren erg groeien in populariteit. Een kleine tatoeage is bijvoorbeeld ideaal en geschikt wanneer je een vriendinnen, een kleine roos, of bijvoorbeeld een punt komma tatoeage wilt laten zetten. Een fine line tatoeage is ook erg geschikt om in het klein te zetten en tekst tatoeages zijn ook ideaal wanneer je voor de kleinere tatoeage wilt gaan. Waar een vrouw graag een kleine tatoeage op de enkel laat zetten, is bij mannen een kleine tatoeage op de hand populair. Andere populaire plekken naast de enkel en hand zijn de pols, schouder en nek. Het moge duidelijk zijn dat een kleine tatoeage voor zowel de vrouw als man erg gangbaar is. Daan Dera tattoo shop Den Bosch zet kleine tatoeages en iedere vrijdag is het vrije inloop. Zonder afspraak en weer naar buiten met een mooie tatoeage. “First come, first serve”

Wat kost een kleine tatoeage, of hoe duur is deze?

De prijs van een tatoeage begint bij €70,-. Daarna is natuurlijk nog de vraag of het een standaard plaatje is, of dat er een eigen meer complex ontwerp komt en of het een lastige plek, zoals de ribben, is. Zorg dat je de prijs altijd vooraf bespreekt, dan krijg je achteraf geen verrassingen.

Kleine tattoo voor vrouwen

Bij de vrouw zie je voornamelijk dat een kleine tattoo erg populair is. Een vlinder, een kleine roos of symbolen voor bijvoorbeeld een vriendinnen tattoo zijn populaire kleine tattoos voor vrouwen.

Voorbeelden van kleine tatoeages die Daan Dera zet

Vlinder Tattoo

Kleine tattoo, vlinder tattoo

De vlinder kan symbool staan voor je persoonlijke groei en/of hoe je bent veranderd in je leven net zoals een rups verandert in een vlinder. Een vlinder kan ook symbool staan voor een belangrijk persoon in je leven.

Hartje Tattoo

Klein hartje tattoo

Een hartje staat voor de liefde! Deze tattoo wordt vaak samen met iemand anders gezet en is dus ideaal als vriendinnen tattoeage. Dit kan door beide (ongeveer) hetzelfde hartje te zetten of beide een helft te hebben die samen een volledig hartje vormt.

Lotus Tattoo

Kleine Lotus tatoeage

De lotusbloem bloeit lang, daarom wordt de lotus tatoeage vaak gebruikt als symbool voor leven. Het staat voor nieuwe kansen, vernieuwingen of een nieuw begin. In het hindoeïsme wordt het gebruikt als een teken van goddelijke schoonheid en zuiverheid.

Tekst Tatoeage

Kleine tattoo met tekst

Dat ene woord (of die paar woorden) hebben een speciale betekenis voor je. Het is iets wat iemand tegen je gezegd heeft, wat een herinnering bij je op roept, wat je kracht geeft of geeft je een bepaalde gedachte.

BLoemen Tatoeage

Kleine bloemen tattoo, mooie roos met tekst

Verschillende bloemen hebben verschillende betekenissen. Zo staat de kleine roos tattoo voor de liefde en eventuele doornen aan de roos voor offers die je zult moeten geven voor de liefde. De zonnebloem tattoo staat symbool voor warmte, positieve gevoelens en geluk in je leven brengen.

Fine Line Tattoo

Kleine tattoo, fine line

Fineline tattoos zijn tatoeages die voornamelijk bestaan uit dunne, fijne lijnen. Ze worden vaak beschouwd als een vorm van fine art tattoo, omdat ze vaak gedetailleerde en kunstzinnige ontwerpen hebben. Fineline tattoos zijn populair omdat ze vaak subtieler en delicater zijn dan andere soorten tatoeages. Deze tattoos worden vaak ook uit één lijn gezet, erg bijzonder en mooi

Bekijk hier onder het complete portfolio met kleine tatoeages, of ga naar één van de andere stijlen zoals Maori

Recensies en reviews

Daan Dera Tattoo, wanneer je een top tattoo wilt!

Ben je benieuwd hoe anderen onze shop en ons werk hebben ervaren, of wil je zelf je ervaring bij onze shop delen, klik op onderstaande links en geef daar je mening en recensie. Wij willen je daarvoor alvast bij voorbaat hartelijk danken.

Bart van den BroekBart van den Broek
14:29 27 Mar 24
My go to guy for fresh ink! Redelijk wat uurtjes bij Daan in de stoel gelegen. Wordt weer eens een keer tijd!
Emine CicekEmine Cicek
16:31 30 Jan 24
Daan ken ik al vanuit een shop in Nijmegen waar hij in het verleden werkzaam was. Ik wilde heel graag een sleeve en wist meteen dat ik dit door Daan wilde laten doen. Ik rijd om de week extra richting Den Bosch om mijn sleeve werkelijkheid te laten worden. Heb nu 2 sessies erop zitten en het verbaasd mij gewoon hoe snel en mooi hij werkt. De 3 uur dat ik er zit zijn elke keer zo voorbij omdat het daar ook gezellig is. Ik ben erg benieuwd naar het eindresultaat maar weet gewoon dat dit een mooie plaat zal worden. Ben nu al heel erg blij.
Gwen LejuezGwen Lejuez
20:19 24 Jan 24
Me hele rug getatoeëerd en kuit super service super mooi afgewerkt top gozer die Daan ❤️
Jefta SmitsJefta Smits
12:48 24 Jan 24
Emilie RoulleauEmilie Roulleau
08:14 24 Jan 24
Daan Dera Tattoo is een hele fijne shop. Daan zelf is erg professioneel, werkt snel en levert mooi en strak werk. Ik ben erg blij met mijn tatoeages.
Vass ArtzVass Artz
12:20 23 Jan 24
Hele fijne shop! Denkt goed mee en levert super mooi werk.
Emilie RoulleauEmilie Roulleau
09:33 23 Jan 24
Demi WalravenDemi Walraven
20:59 22 Jan 24
Zo blij met mijn tattoo (nog steeds)!!! Zeker een aanrader. Daan is eerlijk en helpt jou met ideeën, wat je beter wel of niet kan doen.
Minou DumpletonMinou Dumpleton
16:20 22 Jan 24
Ik heb bij Daan al een aantal tattoo’s laten zetten (Ribben, Buik, Sleeve & Voet ) momente bezig met een Leg sleeve. Echt prachtig werk neemt de tijd voor je en helpt je mee in alle opzichten dat die dat kan. Hij is eerlijk en zegt ook als iets niet kan of niet haalbaar is. Ik raad Daan bij iedereen aan en de laatste jaren zijn er ook al veel vrienden van me bij daan geweest en die zijn oom erg over hem te spreken echte aanrader dus!
bianca dubbelaarbianca dubbelaar
16:02 22 Jan 24
Super vriendelijk,luisterd goed denkt heel goed met je mee👍🏼echt een aanrader voor iedereen👌🏼
Arjan CastelijnsArjan Castelijns
15:37 22 Jan 24
Topshop goede sfeer t betere werk
Carola van der ElzenCarola van der Elzen
16:41 15 Dec 23
Topper...mooie tattoo, strak gezet!
Maikel BMaikel B
16:06 01 Dec 23
Zeker een aanrader. De eigenaar denkt met je mee. Werkt conform de gemaakte afspraken , hygiënisch en professioneel !
Jurry de VosJurry de Vos
08:17 19 Nov 23
Als je kwaliteit, creativiteit én professionaliteit zoekt dan moet je hier zijn. Simpelweg een topshop!
Hein SchilderHein Schilder
14:57 18 Nov 23
Roy LuijtenRoy Luijten
11:50 18 Nov 23
Daan Dera: Master! Super strak werk, fijn om te zijn, en veel plezier.Neem eens een kijkje in Den Bosch, in deze zeer Coole shop👌🏼
Matthijs Van Der BurgtMatthijs Van Der Burgt
18:31 16 Nov 23
Heey daan nog hartstikke bedankt van mooie tatto zetten ik ben nog steeds super blij super bedankt als je tatto wild mensen laat daan dan zetten
J PJ P
10:06 09 Nov 23
Daan levert vakmanschap. Tweede sleeve is bijna klaar dus ondertussen spreek ik uit ervaring 👍🏼
Auto InkoopAuto Inkoop
08:07 09 Nov 23
Daan is een van de beste tattoo artiesten in de regio.Goed overleg naar je wensen en levert altijd kwaliteit!
Jacqy GnJacqy Gn
09:21 06 Nov 23
Het hele gezin komt hier met enige regelmaat. Daan zet de tatoeages geweldig neer, met veel oog voor detail. Hij luistert naar je wensen maar geeft ook zijn eigen eerlijke mening erop.
roel bij de vaateroel bij de vaate
15:03 05 Nov 23
Absoluut beste shop van den bosch! Professioneel, hoogstaand kwaliteitswerk, fijn in de omgang en dat allemaal in een mooie ruimte waar je je al snel op je gemak voelt!
Bart HermansBart Hermans
11:28 12 Oct 23
Hele goede vakman! Was op zoek naar een specialist in Japans traditionele stijl en kreeg dat ook. Sterker, met een paar kleine wijzigingen werd de hannya nog beter beter en persoonlijker dan ik had gedacht. Nog meer sterke punten: snel geholpen, duidelijke afspraken. Terecht vijf sterren.
Tamara FransenTamara Fransen
17:47 01 Oct 23
26 mei mijn tattoo laten zetten de naam van mijn kleinzoon met een roos en een vlinder erbij, bij Daan Dera door Jan. Ben heel erg tevreden over hun klantvriendelijkheid, hun werk. De nazorg als je ze appt is ook helemaal perfect.
Lord SkratchLord Skratch
23:29 24 Jul 23
Eersteklas tatoeages van een echte meester-ambachtsman.Blijf doen wat je doet!
Paula GrootersPaula Grooters
13:17 15 Jun 23
Vandaag m’n tattoo gezet. De eigenaar was super professioneel, heel rustig en behulpzaam. 5 sterren!
Toon BoomsmaToon Boomsma
09:44 08 May 23
Top tattoo artiest in hartje Den Bosch. Na het aanleveren van een ingewikkeld ontwerp heeft Daan alles uit de kast gehaald om mijn persoonlijk ontwerp met volle tevredenheid te zetten. Dit is ruimschoots gelukt, vet portret, strakke lijnen en klasse schaduwen. Daarnaast vind ik de no nonsense mentaliteit en relaxte sfeer in de mooie shop een groot pluspunt! Mijn volgende wordt zeker te weten ook weer bij Daan Dera gezet
patrick vermeulenpatrick vermeulen
13:31 22 Mar 23
Daan Dera, echte een kunstenaar. Heb door Daan een japanse sleeve laten zetten.Nadat ik mijn ideeën met Daan heb doorgenomen heeft Daan echt een hele mooie sleeve op mijn arm gezet. Daan gaf ook goede tips over kleurgebruik en grootte. Al met al super mooi geworden, en ik kom zeker weer terugDe shop heeft een gezellige en mooie sfeer. Het is er altijd hygiënisch schoon en een professionele uitstraling
Dylan Van De DonkDylan Van De Donk
22:48 26 Jan 23
Als je echt top geholpen wilt worden en een medenkende tattoo artiest jou wil laten tatoeëren ben je bij daan op het goede adres. Daan heeft een sleeve afgemaakt vanaf de helft, waarbij geen verschil te zien is met het werk wat er al boven stond(mede door kleine bijwerkingen aan het gedeelte wat er al stond door daan) nu al een groot deel van mijn 2e sleeve erop staan en het ziet er top uit en wederom een fijne samewerking. Kortom ik zou iedereen daan aanbevelen.
Dutch RastaDutch Rasta
12:23 17 Jan 23
Snelle service, makkelijk afspraken mee te makenIk ben zeer tevreden met het resultaat
Bodhi DijkmansBodhi Dijkmans
20:31 06 Nov 22
Heeft voor mijn eerste tattoo een extreem mooie gezet. Is ook erg klantvriendelijk en 100% een aanrader. Ga hier zeker naartoe!!
Tijne BotermansTijne Botermans
15:07 22 Oct 22
Echt een hele fijne shop! Tattoo artiest neemt de tijd en zorgt ervoor te begrijpen wat je wil. Overal een hele goede ervaring!
Marloes van BelkomMarloes van Belkom
12:36 09 Sep 22
Na lang zoeken uitgekomen bij Daan Dera Tattoo. Fijne shop in alle opzichten. Prachtige tattoo gezet (leg piece). Daan denkt met je mee, is eerlijk over wat wel of niet mooi is en neemt alle tijd voor je om zo tot het perfecte ontwerp te komen. Mijn verwachtingen dik overtroffen! Vakman, 100% aanrader.
js_loader
Daan Dera maskers