Loading...

Kleine tattoo

De kleine tatoeage zien we de laatste jaren erg groeien in populariteit.
Een kleine tatoeage is bijvoorbeeld ideaal en geschikt wanneer je een vriendinnen, een kleine roos, of bijvoorbeeld een punt komma tatoeage wilt laten zetten.
Een fine line tatoeage is ook erg geschikt om in het klein te zetten en tekst tatoeages zijn ook ideaal wanneer je voor de kleinere tatoeage wilt gaan.
Waar een vrouw graag een kleine tatoeage op de enkel laat zetten, is bij mannen een kleine tatoeage op de hand populair.
Andere populaire plekken naast de enkel en hand zijn de pols, schouder en nek.
Het moge duidelijk zijn dat een kleine tatoeage voor zowel de vrouw als man erg gangbaar is.
Daan Dera tattoo shop Den Bosch zet kleine tatoeages en iedere vrijdag is het vrije inloop. Zonder afspraak en weer naar buiten met een mooie tatoeage.
“First come, first serve”

Wat kost een kleine tatoeage, of hoe duur is deze?

De prijs van een tatoeage begint bij €70,-.
Daarna is natuurlijk nog de vraag of het een standaard plaatje is, of dat er een eigen meer complex ontwerp komt en of het een lastige plek, zoals de ribben, is.
Zorg dat je de prijs altijd vooraf bespreekt, dan krijg je achteraf geen verrassingen.

Kleine tattoo voor vrouwen

Bij de vrouw zie je voornamelijk dat een kleine tattoo erg populair is.
Een vlinder, een kleine roos of symbolen voor bijvoorbeeld een vriendinnen tattoo zijn populaire kleine tattoos voor vrouwen.

Voorbeelden van kleine tatoeages die Daan Dera zet

Vlinder Tattoo

Kleine tattoo vlinder

De vlinder kan symbool staan voor je persoonlijke groei en/of hoe je bent veranderd in je leven net zoals een rups verandert in een vlinder. Een vlinder kan ook symbool staan voor een belangrijk persoon in je leven.

Hartje Tattoo

kleine tattoo hartje

Een hartje staat voor de liefde! Deze tattoo wordt vaak samen met iemand anders gezet en is dus ideaal als vriendinnen tattoeage. Dit kan door beide (ongeveer) hetzelfde hartje te zetten of beide een helft te hebben die samen een volledig hartje vormt.

Lotus Tattoo

kleine tattoo lotus

De lotusbloem bloeit lang, daarom wordt de lotus tatoeage vaak gebruikt als symbool voor leven. Het staat voor nieuwe kansen, vernieuwingen of een nieuw begin.

In het hindoeïsme wordt het gebruikt als een teken van goddelijke schoonheid en zuiverheid.

Tekst Tatoeage

kleine tattoo tekst

Dat ene woord (of die paar woorden) hebben een speciale betekenis voor je. Het is iets wat iemand tegen je gezegd heeft, wat een herinnering bij je op roept, wat je kracht geeft of geeft je een bepaalde gedachte.

Bloemen Tatoeage

kleine tattoo roos

Verschillende bloemen hebben verschillende betekenissen. Zo staat de kleine roos tattoo voor de liefde en eventuele doornen aan de roos voor offers die je zult moeten geven voor de liefde. De zonnebloem tattoo staat symbool voor warmte, positieve gevoelens en geluk in je leven brengen.

Fine Line Tattoo

kleine tattoo fine line

Fineline tattoos zijn tatoeages die voornamelijk bestaan uit dunne, fijne lijnen. Ze worden vaak beschouwd als een vorm van fine art tattoo, omdat ze vaak gedetailleerde en kunstzinnige ontwerpen hebben. Fineline tattoos zijn populair omdat ze vaak subtieler en delicater zijn dan andere soorten tatoeages.
Deze tattoos worden vaak ook uit één lijn gezet, erg bijzonder en mooi

Toch op zoek naar een ander soort tatoeage of benieuwd naar wat Daan Dera nog meer zet, bekijk dan eens hier zijn portfolio.
Heb je vragen of wil je meer informatie vul dan hier het contactformulier in of neem direct contact op via whatsapp
Liever persoonlijk contact, neem dan eens een bezoek aan de shop in Den Bosch. Iedere vrijdag vrije inloop, “First come, first serve”

Recensies en Reviews

Daan Dera tattoo, voor als je een top tatoeage wilt!

Ben je benieuwd hoe anderen onze shop en ons werk hebben ervaren, of wil je zelf je ervaring bij onze shop delen, klik op onderstaande links en geef daar je mening en recensie. Wij willen je daarvoor alvast bij voorbaat hartelijk danken.

Toon BoomsmaToon Boomsma
09:44 08 May 23
Top tattoo artiest in hartje Den Bosch. Na het aanleveren van een ingewikkeld ontwerp heeft Daan alles uit de kast gehaald om mijn persoonlijk ontwerp met volle tevredenheid te zetten. Dit is ruimschoots gelukt, vet portret, strakke lijnen en klasse schaduwen. Daarnaast vind ik de no nonsense mentaliteit en relaxte sfeer in de mooie shop een groot pluspunt! Mijn volgende wordt zeker te weten ook weer bij Daan Dera gezet
patrick vermeulenpatrick vermeulen
13:31 22 Mar 23
Daan Dera, echte een kunstenaar. Heb door Daan een japanse sleeve laten zetten.Nadat ik mijn ideeën met Daan heb doorgenomen heeft Daan echt een hele mooie sleeve op mijn arm gezet. Daan gaf ook goede tips over kleurgebruik en grootte. Al met al super mooi geworden, en ik kom zeker weer terugDe shop heeft een gezellige en mooie sfeer. Het is er altijd hygiënisch schoon en een professionele uitstraling
Dylan Van De DonkDylan Van De Donk
22:48 26 Jan 23
Als je echt top geholpen wilt worden en een medenkende tattoo artiest jou wil laten tatoeëren ben je bij daan op het goede adres. Daan heeft een sleeve afgemaakt vanaf de helft, waarbij geen verschil te zien is met het werk wat er al boven stond(mede door kleine bijwerkingen aan het gedeelte wat er al stond door daan) nu al een groot deel van mijn 2e sleeve erop staan en het ziet er top uit en wederom een fijne samewerking. Kortom ik zou iedereen daan aanbevelen.
Dutch RastaDutch Rasta
12:23 17 Jan 23
Snelle service, makkelijk afspraken mee te makenIk ben zeer tevreden met het resultaat
Bodhi DijkmansBodhi Dijkmans
20:31 06 Nov 22
Heeft voor mijn eerste tattoo een extreem mooie gezet. Is ook erg klantvriendelijk en 100% een aanrader. Ga hier zeker naartoe!!
Tijne BotermansTijne Botermans
15:07 22 Oct 22
Echt een hele fijne shop! Tattoo artiest neemt de tijd en zorgt ervoor te begrijpen wat je wil. Overal een hele goede ervaring!
Marloes van BelkomMarloes van Belkom
12:36 09 Sep 22
Na lang zoeken uitgekomen bij Daan Dera Tattoo. Fijne shop in alle opzichten. Prachtige tattoo gezet (leg piece). Daan denkt met je mee, is eerlijk over wat wel of niet mooi is en neemt alle tijd voor je om zo tot het perfecte ontwerp te komen. Mijn verwachtingen dik overtroffen! Vakman, 100% aanrader.
js_loader